Zeeschouw TRIJEMANSKIP zeilen vanuit Heeg

Sinds 2022: Zeeschouw TRIJEMANSKIP 3-5 personen huren in Friesland vanuit Heeg

max. Personen
Zeeschouw TRIJEMANSKIP 3-5 personen

Zeeschouw TRIJEMANSKIP onder vol tuig


Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:

5
ca. 43 m²
29 PK
12V
Heeg
9.00 m
3.40 m.
0.70 m.
12.50 m.
in overleg
De Zeeschouw Trijemanskip is uitgerust met een Nanni Dieselmotor met 29 PK, een leuk traditioneel zeilschip met een groot vaargebied. Gezien de afmetingen is deze schouw uitstekend geschikt voor de Friese meren en kanalen (een goede optie voor gasten die nog niet veel ervaring hebben met platbodemzeilen), maar zeker ook een geschikte platbodemzeiler voor het IJsselmeer en de Nederlandse Waddenzee. Kortom: een fantastisch vakantieschip.

De salon biedt voldoende ruimte voor de maximaal vijf gasten. Hier vindt u ook de volledig ingerichte kombuis met gasfornuis en koelkast. Twee bemanningsleden kunnen op de twee banken slapen, het vooronder biedt nog eens drie gasten een slaapplaats, een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed zijn hier te vinden.

Deze Zeeschouw is ook een zeer geschikt beginnersschip voor zeilers die van kieljachten komen om hun eerste stappen te zetten op een platbodemschip.
Het is een handige platbodem, overzichtelijke tuigage, niet te groot, maar ruim genoeg voor een bemanning van maximaal 5 personen. Geschikt voor de Friese binnenwateren, het IJsselmeer en, als de weersverwachting goed is, ook voor de Waddenzee.

De naam Trijemanskip is bedacht door de vorige eigenaar, het is Fries en betekent driemans schip. De oude eigenaren hebben drie zonen en veel familiecruises met hun schip. Nu wordt in de winter 2020/2021 de Zeeschouw volledig gerefit en klaar gemaakt voor de verhuur.

Het schip wordt uitgegeven door de nieuwe eigenaren Akke en Eeuwe de Jong in Heeg. Zij hebben een scheepsonderhoud en motoren-service bedrijf, de gasten kunnen er altijd zeker van zijn een veilig en technisch perfect schip mee te krijgen.

TRIJEMANSKIP salon en keuken

Bezettingsoverzicht Zeeschouw TRIJEMANSKIP, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Zeeschouw TRIJEMANSKIP worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.TRIJEMANSKIP vooronder
TRIJEMANSKIP kuip

Indeling Zeeschouw TRIJEMANSKIP

Indeling Zeeschouw TRIJEMANSKIP


Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Toilet Koelkast Drinkwater Kookfornuis
12 Volt 230 Volt Walstrom Radio GPS Digitale waterkaart

Interieur en Exterieur Zeeschouw TRIJEMANSKIP


Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP Zeeschouw TRIJEMANSKIP

Routesuggesties zeilen vanuit Heeg:

Week Friesland Week IJsselmeer I
Week IJsselmeer II Week Waddenzee

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :


Get in touch

Zeeschouw TRIJEMANSKIP huren in Heeg, Zeeschouw te huur in Heeg, voor zeiltochten in Friesland. Prima beginners boot om eerste stappen te zetten op een boot met platte bodem. Ook deze Schouw is een handzame platbodem, overzichtelijk tuig, niet te groot, maar ruim genoeg voor de maximaal 5 bemanningsleden. Geschikt voor de Friese binnenwateren, het IJsselmeer en bij goed weer ook voor de Waddenzee. Nog nooit met een platbodem gezeild? Alleen gezeild met een kielyacht? Stap dan een keer over op een handzame schouw, geniet van de ruimte en de sfeer aan boord. Zeeschouw TRIJEMANSKIP huren in Heeg, zeilen in Friesland.

Platbodemverhuur Friesland