Zeeschouw DOLLE DRIES zeilen

Zeeschouw DOLLE DRIES 3-5 personen huren in Friesland

max. Personen

Vanaf seizoen 2023: nieuwe zeilen, rolfok, easy sailing systeem, boegschroef

Zeeschouw Dolle Dries 3-5 personen

Zeeschouw DOLLE DRIES 3-5 personen op de Houkesloot bij Sneek


Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:

5
ca. 55 m²
30 PK
12V, 220 V
Leeuwarden
9.50 m
3.35 m.
0.80 m.
11.50 m.
in overleg
PDF Dolle Dries

Zeeschouw DOLLE DRIES :

Deze Huitema Zeeschouw is in 1978 gebouwd en uitgerust met een Farryman dieselmotor van 30 PK , een handzaam schip met een groot vaargebied. Gezien de grootte van het schip is ze zeker ook goed te varen op de Friese kanalen en meren. (aan te bevelen voor mensen met weinig platbodem ervaring), maar zeker ook zeewaardig voor het IJsselmeer en de Waddenzee kortweg een ideaal vakantie schip.

Salon DOLLE DRIES - Beweeg de foto met de muis/finger (Foto: Juni 2022)

De techniek op de zeeschouw is aangepast aan de eisen van vandaag. Een hetelucht verwarming is ingebouwd en de inrichting is voor de charter aangepast.
Sinds een aantal jaren kunnen wij u een veilig, zeker en gezellig zeilschip voor 5 personen aanbieden. Regelmatige onderhoud en zorg door de eigenaar en onze team staan garant, dat het schip ook in dit seizoen er weer perfekt bij ligt.


Indeling Zeeschouw DOLLE DRIES

Indeling Zeeschouw DOLLE DRIES


Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Toilet Koelkast Drinkwater
Kookfornuis Verwarming 12 Volt 230 Volt Walstrom Radio
GPS Digitale waterkaart CD Boegschroef Rolfok

Bezettingsoverzicht Zeeschouw DOLLE DRIES, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Zeeschouw DOLLE DRIES worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


DOLLE DRIES vooronder
DOLLE DRIES kuip
DOLLE DRIES kuip

Interieur en Exterieur Zeeschouw DOLLE DRIES

Hier zijn slechts een paar foto's om alvast een indruk te geven van de sfeer aan boord.
Zeeschouw Dolle dries Salon Zeeschouw Dolle dries Salon Zeeschouw Dolle dries Salon Zeeschouw Dolle dries Salon Dolle Dries keuken Dolle Dries vooronder Dolle Dries vooronder Dolle Dries vooronder Zeeschouw Dolle Dries WC Zeeschouw Dolle Dries   onderweg Zeeschouw Dolle Dries  in Sneek Dolle Dries in de basis Dolle Dries vertrek Dolle Dries onderweg Dolle Dries  droog gevallen

Routesuggesties zeilen vanuit Leeuwarden:

Week Friesland-IJsselmeer Weekend Terschelling
Week Roondje Oostwad Week West Waddenzee

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :Get in touch

Platbodemverhuur Charter Friesland verhuurd sinds bijna 20 jaren tevens platbodems en Lemsteraken met en zonder schipper hier kunt u een Tjalk huren, Skutsje huren,Klipper huren in Friesland. Rond en Platbodem te huur Sneek, Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Last Minute Rond- en Platbodem Jachten. Lemsteraken online boeken in Friesland. De platbodemvloot Zeilvaart Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Zeilen in Friesland met charterschepen. Bruinevloot Friesland Zeilcharter, Charterschip verhuur, Platbodem charter charterschepen in Friesland Platbodemverhuur.

Platbodemverhuur Friesland