Last Minute Lemsteraak huren

Last Minute aanbiedingen van Platbodemverhuur Friesland, kantoor Leeuwarden

Hierbij vindt u onze Lemsteraak last-minute aanbiedingen, soms ook bijzondere acties of "restdagen" midden in de week die we met een speciale prijs kunnen aanbieden.

* Let op: 10% extra korting op de vermelde last minute prijzen voor gasten, die in het lopende seizoen al een boot van minimal 1 week bij ons hebben gehuurd. U kunt de actuele bezetting van onze traditionele zeiljachten en platbodems ook direct bekijken op onze bezettingsoverzicht. Vrije charter periodes worden hier aangegeven.

Overzicht online planner

Last Minute aanbiedingen:

U wilt een andere periode of een ander schip? Een Midweek of een weekend huren? Misschien zijn er ook nog andere, hier niet genoemde periodes en/of schepen vrij, bel voor de mogelijkheden:

Bellen en boeken: +31-58-3010533Hoewel we deze last-minute site regelmatig actualiseren komt het wel eens voor dat schepen op het laatste moment vrij komen door een annulering. Wanneer U in een bepaalde termijn wilt huren,die niet vermeld wordt op deze site, neem dan graag even contact met ons op via telefoon of mail en vraag of er nog mogelijkheden zijn.

Koeien in het LauwersmeerKoeien in het Lauwersmeer

Get in touch

Last minute aanbiedingen Platbodemverhuur Friesland. Alle actueele aanbiedingen op een rij, overzicht van de Lemsteraken, die op het laatste moment nog kunnen worden geboekt. 10% korting op de huurprijs. Zeilvaart voor 2-12 personen. Huur een Platbodem van Sailcharter Friesland Leeuwarden. Zeilen met een platbodem op het IJsselmeer. Lemsteraak Verhuur Leeuwarden, Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw, Grundel te huur. Bruinevloot Friesland Zeilcharter, Zeilen met een platbodem op het IJsselmeer, Platbodem charter Friesland Sneek Zeil video's, charterschepen in Friesland Platbodemverhuur Friesland Sailcharter Sneek - Yacht Charter, Inventaris aan boord van de zeilschepen voor 2-12 personen Zeilvaart voor 2-12 personen, Friesland. Ruime keuze te huur traditionele charterschepen aan het IJsselmeer en in Friesland. Last minute aanbiedingen Platbodemverhuur Friesland.

Platbodemverhuur Friesland